Сайтът е проектиран от Рекламна къща "Дизарт"
Автоматизирани поливни системи
Управлението на водата е най - важния аспект при поддържането на градината. Наличието на добра и напълно функционална поливна система спестява вода и човешки ресурси.
Градинска техника
За красивото градинарско изкуство и поддържане на чиста и спретната градина, както и за по-трудоемки дейности в горска среда.
Горска техника
При нас може да откриете разнообразна горска техника, машини за дърводобив, кран, кранове, лебедки, въжени линии, форуардер, харвестер.
Водни помпи и хидрофори
Автоматизирането на поливната система е най-важната предпоставка за максималната ефективност на поливането.
Грижа за градината
В Профикс предлагаме цялостни решения за капково напояване и автоматизирани поливни системи с централизирано управление.
Проектиране, изграждане и поддръжка
Фирма Профикс проектира, изгражда и поддържа автоматизирани поливни системи за градини, паркове, обществени площи, спортни игрища и селското стопанство.
Пиротехника
Фойерверките ще направят вашият празник наистина специален! При нас ще намерите богата гама от артикули за заря.
Снегорини
Пълна гама от машини произведени за поддръжка на градини и алеи през зимата. Със специално разработените двигатели за работа при ниска температура.

 

ПОМПИ И ХИДРОФОРИ

Фамилни къщи, вили, индустриални и селскостопански постройки и автоматизирани поливни системи – при нас, всички в бита или производството могат да намерят най-подходящата помпа за своите нужди. Помпи за сух монтаж, потопяеми помпи за кладенец, сондажни помпи, нужните кабели и фитинги, пресостати, механични и електронни поплавъци – всичко е с гаранция за съвместимост и може да бъде нагодено специално за Вашите нужди и за Вашият сценарий на употреба!
Започвайки от консултацията относно най-подходящата помпа за Вашите нужди и стигайки до инсталирането й, в Профикс ЕООД можем да Ви помогнем. Интелигентното управление на водата не е нужно да изяжда от времето Ви – вместо това, можете да оставите всичко в наши ръце. От проекта до поддръжката – Профикс ЕООД Ви дава гаранция за качество и успех!
От години разчитаме на нашите партньори – Вираж Трейд и RB Green, за да можем да Ви предложим голямо разнообразие от качествени, надеждни и икономични решения и да посрещнем адекватно Вашите нужди.

Водни помпи и хидрофори
 

 

 

Ако имате нужда от съвет или консултация не се колебайте - потърсете ни! За да бъде вашият оазис свеж и прекрасен както в началото и с всеки ден да става все по-красив е необходимо да доставим ТОЧНО количество вода.