Сайтът е проектиран от Рекламна къща "Дизарт"
Автоматизирани поливни системи
Управлението на водата е най - важния аспект при поддържането на градината. Наличието на добра и напълно функционална поливна система спестява вода и човешки ресурси.
Градинска техника
За красивото градинарско изкуство и поддържане на чиста и спретната градина, както и за по-трудоемки дейности в горска среда.
Горска техника
При нас може да откриете разнообразна горска техника, машини за дърводобив, кран, кранове, лебедки, въжени линии, форуардер, харвестер.
Водни помпи и хидрофори
Автоматизирането на поливната система е най-важната предпоставка за максималната ефективност на поливането.
Грижа за градината
В Профикс предлагаме цялостни решения за капково напояване и автоматизирани поливни системи с централизирано управление.
Проектиране, изграждане и поддръжка
Фирма Профикс проектира, изгражда и поддържа автоматизирани поливни системи за градини, паркове, обществени площи, спортни игрища и селското стопанство.
Пиротехника
Фойерверките ще направят вашият празник наистина специален! При нас ще намерите богата гама от артикули за заря.
Снегорини
Пълна гама от машини произведени за поддръжка на градини и алеи през зимата. Със специално разработените двигатели за работа при ниска температура.

 

ПАРТНЬОРИ

RB Green – благодарение на RB Green имаме възможността да предложим на българския пазар най-качественият продукт в бранша – RainBird. RB Green винаги са водели пазара към едно по-светло бъдеще и за нас е чест да сме партньори.

RainBird – световен лидер в бранша с над осем десетилетия опит в напоителните системи и над 450 патентовани продукта. RainBird са притежатели на патента за първия в света хоризонтален импактен разпръсквач (патент: U.S. Patent #1,997,901), който променя агро-културата завинаги и я превръща в огромната индустрия, която познаваме днес. Освен иновациите и професионализма си, RainBird залагат и устойчивостта на своя бизнес. Като техни партньори, ние също сме се включи в тяхната ценностна система за Интелигентно оползотворяване на водата – запазената им марка за професионално управление на водните ресурси.

Irritec – в над 40-те години от началото на тази компания, Irritec са се развивали в една посока – разработване на иновативни решения в индустрията си и опазване на екологични и етични норми, водени от най-високия еталон за качество и прозрачност. Добави фитинги.

Oleo-Mac – в партньорство с българският представител на Oleo-Mac, Мина ЕООД, предлагаме техните високо-качествени продукти, разработвани и усъвършенствани от повече от четвърт век. С 22 продуктови семейства и над 250 модела гарантираме, че можем да Ви предложим всеки един професионален инструмент, от който имате нужда.

Pedrollo – изключително уважаван и престижен италиански производител, с който – благодарение на един от коректните ни партньори, Вираж Трейд – имаме удоволствието да работим. В Pedrollo имат прости цели: бъдете най-добрите, предлагайте качество и винаги уважавайте хората. Заедно с Вираж Трейд, се стараем да предадем тази ценностна система и на българският пазар. 

Enigma – нашият изключителен партньор, с който работим, за да внесем онази специална искра за Вашият специален повод. С над четвърт век опит в своя бранш, Enigma са се превърнали в синоним на качество и сигурност за успех. От 1993г. насам този бизнес се е развивал експлозивно – от изграждане на собствени търговски обекти и складови пространства в страната, през създаване на собствено производство в Китай до износ на стоки в много страни на Балканите и в Европа, Enigma са доказали, че са надеждни партньори и за нас е чест да работим с тях.

Градинска и горска техника

 

Ако имате нужда от съвет или консултация не се колебайте - потърсете ни! За да бъде вашият оазис свеж и прекрасен както в началото и с всеки ден да става все по-красив е необходимо да доставим ТОЧНО количество вода.