Сайтът е проектиран от Рекламна къща "Дизарт"
Автоматизирани поливни системи
Управлението на водата е най - важния аспект при поддържането на градината. Наличието на добра и напълно функционална поливна система спестява вода и човешки ресурси.
Градинска техника
За красивото градинарско изкуство и поддържане на чиста и спретната градина, както и за по-трудоемки дейности в горска среда.
Горска техника
При нас може да откриете разнообразна горска техника, машини за дърводобив, кран, кранове, лебедки, въжени линии, форуардер, харвестер.
Водни помпи и хидрофори
Автоматизирането на поливната система е най-важната предпоставка за максималната ефективност на поливането.
Грижа за градината
В Профикс предлагаме цялостни решения за капково напояване и автоматизирани поливни системи с централизирано управление.
Проектиране, изграждане и поддръжка
Фирма Профикс проектира, изгражда и поддържа автоматизирани поливни системи за градини, паркове, обществени площи, спортни игрища и селското стопанство.
Пиротехника
Фойерверките ще направят вашият празник наистина специален! При нас ще намерите богата гама от артикули за заря.
Снегорини
Пълна гама от машини произведени за поддръжка на градини и алеи през зимата. Със специално разработените двигатели за работа при ниска температура.

 

ПИРОТЕХНИКА

Ние сме официален дистрибутор на Енигма ЕООД от 5 години. Предлагаме голямо разнообразие от фойерверки – римски свещи, ракети, пиробатерии и т.н.; пиратки, бенгалски огън, конфети, димки, вулкани и още!
При нас можете да намерите голямо разнообразие от ефекти, цветове и комбинации за всеки повод и всяко настроение:
•    Сватби
•    Рождени дни
•    Тържества
•    Медийни представления и фирмени партита
•    Шоута на живо
•    Сценични реквизити
•    Новогодишни партита
Предлагаме пиротехнически ефекти с богат асортимент от цветове и емоции за Вашият специален повод или важно представление. Стъпвали сме на сцената на … и сме озарявали лицата на хора в / Г Р А Д О В Е /
Ние ще Ви помогнем в избора на най-подходящите аудио-визуални ефекти за Вашият вкус и разбира се, ще Ви консултираме за най-безопасните начини да се насладите на шоуто, ако желаете да се погрижите сами за изпълнението му. Доверете ни се и ни дайте възможност да Ви развълнуваме и усмихнем!

 

ПИРОТЕХНИКА

 

Ако имате нужда от съвет или консултация не се колебайте - потърсете ни! За да бъде вашият оазис свеж и прекрасен както в началото и с всеки ден да става все по-красив е необходимо да доставим ТОЧНО количество вода.