Сайтът е проектиран от Рекламна къща "Дизарт"
Автоматизирани поливни системи
Управлението на водата е най - важния аспект при поддържането на градината. Наличието на добра и напълно функционална поливна система спестява вода и човешки ресурси.
Градинска техника
За красивото градинарско изкуство и поддържане на чиста и спретната градина, както и за по-трудоемки дейности в горска среда.
Горска техника
При нас може да откриете разнообразна горска техника, машини за дърводобив, кран, кранове, лебедки, въжени линии, форуардер, харвестер.
Водни помпи и хидрофори
Автоматизирането на поливната система е най-важната предпоставка за максималната ефективност на поливането.
Грижа за градината
В Профикс предлагаме цялостни решения за капково напояване и автоматизирани поливни системи с централизирано управление.
Проектиране, изграждане и поддръжка
Фирма Профикс проектира, изгражда и поддържа автоматизирани поливни системи за градини, паркове, обществени площи, спортни игрища и селското стопанство.
Пиротехника
Фойерверките ще направят вашият празник наистина специален! При нас ще намерите богата гама от артикули за заря.
Снегорини
Пълна гама от машини произведени за поддръжка на градини и алеи през зимата. Със специално разработените двигатели за работа при ниска температура.

Автоматизирани поливни системи

проектиране и изграждане
Изграждането на поливна система идва с редица предимства: поливането е равномерно и контролирано, което гарантира оптимална ефикасност и висока степен на икономичност; улеснява процеса на напояване – край на оплетените и разхвърляни маркучи; възможност за поддръжка и разширяване. Автоматизирането на поливната система е най-важната предпоставка за максималната ефективност на поливането - печелите време, защото поливането вече не е Ваш ангажимент и имате абсолютен контрол над цялостното поведение на системата Ви. В летните горещини е най-добре да се полива в тъмната част на денонощието, така че системата Ви може да работи буквално, докато Вие спите, а ако сте далеч или на почивка – предлагаме и възможност за дистанционно управление на всеки един елемент от системата Ви.
Виж още

Капково напояване

проектиране и изграждане
В най-опростения си вариант, системата за капково напояване се състои от източник на вода, магистрална тръба, с която водата да бъде доставена до площта за напояване и капков маркуч. В Профикс използваме висококачествени италиански фитинги от първична пластмаса, произведени от Irritec. Това означава, че качеството и устойчивостта им са абсолютно гарантирани, което е от ключово значение при системи под влиянието на атмосферните условия. Всички продукти, които предлагаме за капково напояване са от Irritec, което означава, че са изцяло съвместими помежду си. По този начин, елиминираме и всякакви проблеми при по-нататъшни промени или настройки по системата за капково напояване.
Виж още
Услуги
В Профикс предлагаме цялостни решения за капково напояване и автоматизирани поливни системи с централизирано управление.
Реализираме проекти за градини, паркове, обществени площи, спортни игрища и селското стопанство и правим всичко това, поставяйки три фактора на първо място: качество, икономичност и надеждност.
Виж още
цялостни решения за капково напояване и автоматизирани поливни системи с централизирано управление
Консултация
„И най-дългият път започва с първата крачка.”
Заповядайте в нашият градински център на ул. Александър Княз Батенберг №4 (над спортна зала). Независимо дали сте производител или общински представител или просто искате да напоите градината си в къщи, в Профикс ще Ви помогнем и насочим с най-важната информация, от която имате нужда, за да се стартира всеки един проект. От презентация на фитингите, които използваме до професионални съвети относно поддръжката – тук е мястото, на което ще Ви бъде обърнато специално внимание. Гарантираме, че ще излезете с отговорите на най-важните си въпроси.
Виж още
професионални съвети относно поддръжката на поливните системи
Изготвяне на проект
Ние прилагаме логиката личен контакт и за това сме предвидили първата стъпка от изготвянето на проекта да бъде взимането на размери и личното запознаване с условията и особеностите на обекта.
Нашият сертифициран проектант ще се съобрази с всеки един детайл и ще вземе в предвид Вашите изисквания и желания при изготвянето на индивидуалния Ви проект – било то проектиране на малки и големи дворове, обществени паркове, овощни и зеленчукови градини или спортни терени, благодарение на нашия опит можем да Ви помогнем с всичко . Още на този етап ще можете да получите и приблизителна идея относно обема на работата, която предстои да бъде извършена и оферта за стойността на проекта.
Виж още
проектиране и изграждане на поливни системи
Монтаж
Нашите професионални монтажисти могат да се погрижат за всичко: инсталиране на помпа/хидрофор, прокопаване и полагане на тръби и електрическо захранване и монтиране на всички елементи нужни за автоматизиране на системата.
При приключване на монтажа и успешно тестване, идва и последната стъпка: да Ви запознаем с детайлите относно настройването и функциите на готовата Ви система.
Виж още
инсталиране на помпа - хидрофор, прокопаване и полагане на тръби и електрическо захранване и монтиране на всички елементи нужни за автоматизиране на системата
Поддръжка и профилактика
Тук, може би, е едно най-големите ни предимства: никога не обръщаме гръб след реализиран проект.
Всяка поливна система има нужда от поддръжка, зазимяване и пролетно стартиране, профилактика или сервизно обслужване. Тъй като работим с един и същ партньор и напълно съвместими части, винаги можете да разчитате, че при нас ще има всичко, от което имате нужда. Можете да се възползвате и от специалното ни предложение за абонаментна поддръжка, която включва в себе си зазимяване и последващо тестване на системата преди стартиране на новия сезон или еднократно посещение за диагностициране на проблем или промяна във вече съществуващи системи. Използваме професионални преносими компресори, с които можем да изпълним услугата дори при липса на електрически източник.
Виж още
поддръжка, зазимяване и пролетно стартиране, профилактика или сервизно обслужване
  • Услуги цялостни решения за капково напояване и автоматизирани поливни системи с централизирано управление
  • Консултация професионални съвети относно поддръжката на поливните системи
  • Изготвяне на проект проектиране и изграждане на поливни системи
  • Монтаж инсталиране на помпа - хидрофор, прокопаване и полагане на тръби и електрическо захранване и монтиране на всички елементи нужни за автоматизиране на системата
  • Поддръжка и профилактика поддръжка, зазимяване и пролетно стартиране, профилактика или сервизно обслужване
Поливни системи 1
Поливни системи 2
Поливни системи 3
Поливни системи 4
Поливни системи 5
Поливни системи 6
Поливни системи 7
Поливни системи 8
Поливни системи 9
Поливни системи 10
Поливни системи 11
Поливни системи 12
Ако имате нужда от съвет или консултация не се колебайте - потърсете ни! За да бъде вашият оазис свеж и прекрасен както в началото и с всеки ден да става все по-красив е необходимо да доставим ТОЧНО количество вода.

Ако полеем повече тревната площ ще загние, ако полеем по-малко ще изсъхне.
Необходимо е да бъдем прецизни.
 
В Профикс предлагаме цялостни решения за капково напояване и автоматизирани поливни системи с централизирано управление. Реализираме проекти за градини, паркове, обществени площи, спортни игрища и селското стопанство и правим всичко това, поставяйки три фактора на първо място: качество, икономичност и надеждност.

Ще ви препоръчаме специалисти!
Имате ли въпрос? Обърнете се към нас.