Сайтът е проектиран от Рекламна къща "Дизарт"
Автоматизирани поливни системи
Управлението на водата е най - важния аспект при поддържането на градината. Наличието на добра и напълно функционална поливна система спестява вода и човешки ресурси.
Градинска техника
За красивото градинарско изкуство и поддържане на чиста и спретната градина, както и за по-трудоемки дейности в горска среда.
Горска техника
При нас може да откриете разнообразна горска техника, машини за дърводобив, кран, кранове, лебедки, въжени линии, форуардер, харвестер.
Водни помпи и хидрофори
Автоматизирането на поливната система е най-важната предпоставка за максималната ефективност на поливането.
Грижа за градината
В Профикс предлагаме цялостни решения за капково напояване и автоматизирани поливни системи с централизирано управление.
Проектиране, изграждане и поддръжка
Фирма Профикс проектира, изгражда и поддържа автоматизирани поливни системи за градини, паркове, обществени площи, спортни игрища и селското стопанство.
Пиротехника
Фойерверките ще направят вашият празник наистина специален! При нас ще намерите богата гама от артикули за заря.
Снегорини
Пълна гама от машини произведени за поддръжка на градини и алеи през зимата. Със специално разработените двигатели за работа при ниска температура.

АВТОМАТИЗИРАНИ ПОЛИВНИ СИСТЕМИ

Изграждането на поливна система идва с редица предимства: поливането е равномерно и контролирано, което гарантира оптимална ефикасност и висока степен на икономичност; улеснява процеса на напояване – край на оплетените и разхвърляни маркучи; възможност за поддръжка и разширяване.
Автоматизирането на поливната система е най-важната предпоставка за максималната ефективност на поливането - печелите време, защото поливането вече не е Ваш ангажимент и имате абсолютен контрол над цялостното поведение на системата Ви. В летните горещини е най-добре да се полива в тъмната част на денонощието, така че системата Ви може да работи буквално, докато Вие спите, а ако сте далеч или на почивка – предлагаме и възможност за дистанционно управление на всеки един елемент от системата Ви.

Какво представлява автоматизираната поливна система и за какво можете да я използвате Вие?

Основната разлика тук не е във фитингите или тръбите, което означава, че можете да автоматизирате и вече съществуваща система за напояване. В изграждането на всеки един проект, който сме поели ние използваме качествени и съвместими материали и специализирани продукти. По този начин, можете да бъдете спокойни, че бъдещето на Вашата система е в добри ръце. Независимо дали става дума за подмяна, разширяване, промяна или автоматизиране – благодарение на нашите верни партньори, ние винаги можем да гарантираме, че всяка бъдеща намеса по поливната Ви система ще бъде успешна.
В най-простият си вид, автоматизирането на една система се извършва посредством добавянето на електромагнитни клапани и програматори за тях. Програматорите ни дават пълен контрол над поведението на системата, а електромагнитните клапани – изпълнението му. Но, това може да бъде само началото. Предимствата на автоматизираната система се дължат на електронното й управление – това означава, че вече можете да добавите и различни видове датчици, сензори за дъжд, дистанционно управление (Wi-Fi модул, който работи с приложение от телефона Ви) и др. Всяко едно допълнение към автоматизираната поливна система улеснява работата Ви с нея и ограничава нуждата от предприемане на действия от Ваша страна. Сензорите за дъжд спомагат за максимално интелигентно използване на водата и по този начин сметката Ви за вода е напълно оптимизирана, а Wi-Fi модулът Ви дава пълен отдалечен контрол над системата за максимално улеснение. Автоматизирането на поливната система превръща една времеемка и понякога досадна задача в детска играчка!
Независимо какъв терен имате нужда да бъде напоен – тревна площ или дървесно-храстови масиви, ние имаме решението за Вас!
Автоматизираните поливни системи са едно интелигентно, модерно и икономично решение за поливане на зелени площи и ние сме тук, за да Ви предложим коректно и качествено изпълнение на едни от най-добрите цени!

Поливни системи

Услуги
В Профикс предлагаме цялостни решения за капково напояване и автоматизирани поливни системи с централизирано управление.
Реализираме проекти за градини, паркове, обществени площи, спортни игрища и селското стопанство и правим всичко това, поставяйки три фактора на първо място: качество, икономичност и надеждност.
Виж още
цялостни решения за капково напояване и автоматизирани поливни системи с централизирано управление
Консултация
„И най-дългият път започва с първата крачка.”
Заповядайте в нашият градински център на ул. Александър Княз Батенберг №4 (над спортна зала). Независимо дали сте производител или общински представител или просто искате да напоите градината си в къщи, в Профикс ще Ви помогнем и насочим с най-важната информация, от която имате нужда, за да се стартира всеки един проект. От презентация на фитингите, които използваме до професионални съвети относно поддръжката – тук е мястото, на което ще Ви бъде обърнато специално внимание. Гарантираме, че ще излезете с отговорите на най-важните си въпроси.
Виж още
професионални съвети относно поддръжката на поливните системи
Изготвяне на проект
Ние прилагаме логиката личен контакт и за това сме предвидили първата стъпка от изготвянето на проекта да бъде взимането на размери и личното запознаване с условията и особеностите на обекта.
Нашият сертифициран проектант ще се съобрази с всеки един детайл и ще вземе в предвид Вашите изисквания и желания при изготвянето на индивидуалния Ви проект – било то проектиране на малки и големи дворове, обществени паркове, овощни и зеленчукови градини или спортни терени, благодарение на нашия опит можем да Ви помогнем с всичко . Още на този етап ще можете да получите и приблизителна идея относно обема на работата, която предстои да бъде извършена и оферта за стойността на проекта.
Виж още
проектиране и изграждане на поливни системи
Монтаж
Нашите професионални монтажисти могат да се погрижат за всичко: инсталиране на помпа/хидрофор, прокопаване и полагане на тръби и електрическо захранване и монтиране на всички елементи нужни за автоматизиране на системата.
При приключване на монтажа и успешно тестване, идва и последната стъпка: да Ви запознаем с детайлите относно настройването и функциите на готовата Ви система.
Виж още
инсталиране на помпа - хидрофор, прокопаване и полагане на тръби и електрическо захранване и монтиране на всички елементи нужни за автоматизиране на системата
Поддръжка и профилактика
Тук, може би, е едно най-големите ни предимства: никога не обръщаме гръб след реализиран проект.
Всяка поливна система има нужда от поддръжка, зазимяване и пролетно стартиране, профилактика или сервизно обслужване. Тъй като работим с един и същ партньор и напълно съвместими части, винаги можете да разчитате, че при нас ще има всичко, от което имате нужда. Можете да се възползвате и от специалното ни предложение за абонаментна поддръжка, която включва в себе си зазимяване и последващо тестване на системата преди стартиране на новия сезон или еднократно посещение за диагностициране на проблем или промяна във вече съществуващи системи. Използваме професионални преносими компресори, с които можем да изпълним услугата дори при липса на електрически източник.
Виж още
поддръжка, зазимяване и пролетно стартиране, профилактика или сервизно обслужване
  • Услуги цялостни решения за капково напояване и автоматизирани поливни системи с централизирано управление
  • Консултация професионални съвети относно поддръжката на поливните системи
  • Изготвяне на проект проектиране и изграждане на поливни системи
  • Монтаж инсталиране на помпа - хидрофор, прокопаване и полагане на тръби и електрическо захранване и монтиране на всички елементи нужни за автоматизиране на системата
  • Поддръжка и профилактика поддръжка, зазимяване и пролетно стартиране, профилактика или сервизно обслужване
Ако имате нужда от съвет или консултация не се колебайте - потърсете ни! За да бъде вашият оазис свеж и прекрасен както в началото и с всеки ден да става все по-красив е необходимо да доставим ТОЧНО количество вода.